Ξενοδοχείο Φλώρινα

Ξενοδοχείο Φλώρινα

Μία απλή αναζήτηση όπως «Ξενοδοχείο Φλώρινα» (Florina Hotels), μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά στην ανακάλυψη μιας «επίγειας όασης», στην οποία φυλάσσονται και αναδεικνύονται τα πιο γνήσια χρώματα, εικόνες και αρώματα της φύσης. To «ταξίδι» για αυτή την πολύτιμη εμπειρία φυσικής ομορφιάς και ψυχικής ανάτασης, ξεκινά από το Hotel Veltsi, ένα κατάλυμα το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης και σημαίνει πολλά περισσότερα από μία απλή επιλογή ξενοδοχείου στην Φλώρινα.

Αγαπημένος προορισμός φυσιολατρών, bon viveurs και όλων των πιστών της παραδοσιακής φιλοξενίας όπως αυτή νοείται με την πιο αυθεντική της έννοια, το Hotel Veltsi ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ξενοδοχεία Φλώρινας για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών διαμονής, την εγκαρδιότητα του προσωπικού και το ειλικρινές ενδιαφέρον με το οποίο αυτό φροντίζει τους πελάτες του.

 

Το ξενοδοχείο Veltsi είναι χτισμένο μέσα στη φύση, στοιχείο το οποίο επαληθεύεται σε κάθε αρχιτεκτονική και επενδυτική λεπτομέρεια του χώρου. Με κυρίαρχα υλικά την πελεκητή πέτρα, το γυαλί και το ξύλο, το Hotel Veltsi, εναρμονίζεται με την φύση και τις εναλλαγές της, αποτελώντας συνέχεια του αιωνόβιου δάσους που το περιβάλλει. Σε κανένα άλλο ξενοδοχείο στην Φλώρινα η αυθεντικότητα και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις δεν συνδυάζονται με τόσο αρμονικό και μεγαλειώδη τρόπο.

 

Με μοναδικό interior design σε κάθε χώρο, με μοντέρνα επίπλωση και με ταυτότητα η οποία αποπνέει ζεστασιά και χαλάρωση σε καθένα από τα 35 δωμάτιά του, εξασφαλίζει στον επισκέπτη την πολυπόθητη αίσθηση ευεξίας και ευμάρειας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Βρισκόμενο σε στρατηγικό σημείο του χάρτη, στην καρδιά της ιστορίας του τόπου και εντός ατμοσφαιρικού φυσικού τοπίου με τεράστια βιοποικιλότητα, το ξενοδοχείο μας ενδείκνυται ως η ιδανική αφετηρία των εξερευνήσεών σας.

 

Απολαύσεις όπως οι στιγμές σας μπροστά στο τζάκι τον χειμώνα ή η απόλυτη χαλάρωση στην πισίνα το καλοκαίρι ή στο τζακούζι του δωματίου σας όλο το χρόνο και το πλούσιο ελληνικό πρωινό είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους το Hotel Veltsi αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή μεταξύ ξενοδοχείων στην Φλώρινα για κάθε χειμερινό όσο και καλοκαιρινό σας ταξίδι.

Διεύθυνση

6ο Χλμ Φλώρινας

PHONE

+3023850 46555

EMAIL

info@hotel-veltsi.gr

CONTACT US

Drop Us a Line

Name :


Email :


Message :


CASH PAYMENT

BOOK REQUEST

PAYPAL

CREDIT CARD

Offer

Our Promotions

Double Room

€ 56

Standard Double Room

NEW

Triple Room

€ 60

Standard Triple Room άνετο και λειτουργικό δωμάτιο

SALE

Junior Suite with double jacuzzi

€ 100

Junior Suite με υπέρδιπλο τζακούζι και θέα στην πισίνα

NEW