Συνέδρια Φλώρινα

Συνέδρια Hotel Veltsi

Η στρατηγική θέση της περιοχής ως σημείο επαφής και επικοινωνίας τριών κρατών (Ελλάδας, FYROM, Aλβανίας), αναδεικνύει την Φλώρινα ως συνεδριακό προορισμό μείζονος σημασίας. Συνέδρια στην Φλώρινα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και με συνεχώς αυξανόμενη συχνότητα. Αποδεικνύονται όμως όλα επιτυχημένα;

Το Hotel Veltsi σταθερά και επαληθευμένα είναι ακριβώς αυτό που κατορθώνει να μετατρέψει ένα απλό συνέδριο στην Φλώρινα σε μοναδική εμπειρία και αξέχαστη ανάμνηση για κάθε συμμετέχοντα.

Με ασύγκριτα standards επαγγελματισμού, υψηλή εξειδίκευση και προνοητικότητα αναλαμβάνουμε την κάλυψη ολοκληρωμένων και ευρείας γκάμας αριθμού συμμετεχόντων διοργανώσεων – παρέχοντας στους πελάτες μας υπηρεσίες ποιότητας.

 

Στόχος και υπόσχεσή μας ο απόλυτος συνδυασμός του τερπνού με το ωφέλιμο, που θα κατορθώσει να πλαισιώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας παρουσίας σε συνέδριο στην Φλώρινα με το μέγιστο της πνευματικής αναζωογόνησης και ψυχικής ευφορίας που μπορεί να εμπνεύσει η διαμονή στην καρδιά της φύσης.

 

Με τα στοιχεία του ξύλου και της πέτρας να δεσπόζουν στην κατασκευή και την διακόσμηση, προσδίδοντάς του την αίσθηση της άρρηκτης συνέχειας με το περιβάλλον φυσικό σκηνικό, το ξενοδοχείο μας επιτυγχάνει την διαμόρφωση ενός εκλεπτυσμένου χώρου που αποπνέει σοβαρότητα, καλαισθησία αλλά και ζεστασιά.

 

Η ειδικά διαμορφωμένη ηχομονωμένη αίθουσα συνεδρίων του Hotel Veltsi- άριστα εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, δωρεάν παροχή ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων και προηγμένα οπτικοακουστικά μέσα (προτζέκτορες, μικρόφωνα, πίνακες, ηχεία, laptops κ.α)- και η επαγρύπνηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας, εξασφαλίζουν την πραγμάτωση κάθε εξατομικευμένης ανάγκης των συνέδρων. Μοντέρνο design, διάχυτη θετική ενέργεια, λειτουργικότητα και πνευματική ενάργεια συνιστούν τον συνεδριακό τουρισμό στα καλύτερά του.

 

Αξιοποιώντας αποτελεσματικά την προνομιακή θέση του ξενοδοχείου, την τοπική γαστρονομία, την αποστομωτική θέα των καταπράσινων πλαγιών και την πολύτιμη γνώση και εμπειρία του προσωπικού μας, ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη σας εγγυώμενοι την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης.

 

Όταν η πολιτιστική κουλτούρα, οι εικόνες, τα αρώματα και οι γεύσεις της περιοχής αποτελούν την επίγευση εμπειρίας ενός επιτυχημένου συνεδρίου στην Φλώρινα, η φιλοξενία σίγουρα φέρει την υπογραφή μας.